brand-img

Ремонт на компютри за автомобили

АВТОСЕРВИЗ ИММО

Обадете ни се 0888 62 35 60

Диагностика на елекронни системи

Поради все по-широкото навлизане на електрониката в автомобилите ни, се налага сервизите за диагностика да бъдат все по-оборудвани със специализирана апаратура за да може евентуалните проблеми да се откриват по-лесно, но дори и най-оборудваните сервизи понякога не могат да се справят с някои необичайни дефекти за които се налага да се подходи по нетрадиционни начини за диагностика. Нашият сервиз разбира се разполага с повечето необходима апаратура, като предимството при нас е , че се занимаваме с тази дейност от 1991 г. и за това време сме понатрупали доста практически опит. Именно тази дълга практика ни помага да се справяме безпроблемно с повечето "нерешими" дефекти по автомобилната електроника. Правилната диагноза (както при лекарите), е по-съществената част от ремонта на даден автомобил , което ви пести време, пари, евентуални усложнения със други компоненти от автомобила.

Ние диагностицираме и ремонтираме точното болно място на вашия автомобил, като не се налага да подменяме няколко модула за да ви заработи колата нормално,както биха постъпили в дилърските сервизи, което значи по-малко нерви и по-ниска цена на ремонта. В някои случаи за да сме коректни, поради естеството на дефекта, ако е периодичен например се налага да се работи по-дълго време за да се локализира проблема, и трябва да има разбиране от страна на клиента, но той трябва да бъде сигурен , че с нашия голям опит ние полагаме максимум усилие за да решим проблема за възможно най-кратък срок. Ние можем да диагностицираме проблеми на моторния компютър (ECU,ECM,MCU), свързани с имобилайзер (immobilizer), всички видове датчици и сензори, хардуерни проблеми на самите компютри , както и софтуерни проблеми появили се вследствие на необичайни условия например лош акумулатор или проникване на влага или вода в тях.

Проблеми с дигитален километраж(dashboard, instrument cluster), като неправилно или неработещи стрелки за температура на охладителната течност, температура на маслото, нивомер на горивото, скоростомер, оборотомер, часовници, дисплеи и т.н. Проблеми с комфортен модул(BSI,BCU...), който има връзка с почти всички останали модули и може да е причина за много "скрити" дефекти в останалата електроника.

Проблеми с климатроника(A/C modul), управлява климатичната система на колата, въздуховоди, клапи, датчици, регулатора на вентилатора за вътрешно обдухване, има връзка с моторния компютър(ECU) и с комфортния модул(BSI...). Проблеми с антиблокираща система(ABS) на спирачките, тракшън системи и всички стабилизиращи приплъзване и боксуване системи в колата. Проблеми с въздушните възглавници(AIRBAG, SRS) , сензора за присъствие на пасажерската седалка и предпазните колани. Проблеми с управлението на ксенонови фарове, модула за управление на светлините(LCM), мигачите. Проблеми на имобилайзера(immobilizer), който е многокомпонентна система за сигурност, която е доста капризна и претенциозна. В повечето случаи успяваме да възстановим оригиналната система, рядко се налага да премахнем имобилайзера(IMMO OFF) там където системата позволява разбира се.Ако вашия ключ е загубил синхронизация , ние успяваме да обучим вашия оригинален ключ, като не се налага да правим нов, с редки изключения. Проблеми с алармени системи и централно заключване . Проблеми с аудио и видео системите във вашата кола, радио, касетофон, аудио диск плеър(CD), видео диск плеър(DVD), диск ченджър(CD CHANGER).

Къде може да ни откриете ?

гр.Пловдив, ул. Пехчево 3, тел: 0888 623 560

Карта

Последвайте ни в социалните мрежи

facebook Google+