brand-img

Ремонт на компютри за автомобили

АВТОСЕРВИЗ ИММО

Обадете ни се 0888 62 35 60

Ремонт на авто компютри

Ремонт на авто компютри и всички видове автомобилна електроника , авто компютри, компютър за имобилайзер ( immobilizer ), моторен компютър ( ECU, ECM, MCU ), дигитален километраж ( dashboard, instrument cluster ), борд компютър с дисплей ( display ), компютър за въздушни възглавници - еърбaг ( SRS, AIRBAG ), компютър за климатроник ( A/C, aircondition ), компютър комфортен модул ( BSI,BCU ), ксенон ( xenon ), навигация ( navigation system ), алармени системи ( alarms ), компютър за централно заключване ( central locking ), аудио видео ( audio video ), компютър за ABS и ESP, компютър за спирачки SBC, компютър за скоростна кутия, компютър на захранване, компютър за повдигане ( хоризонтиране ), компютър за управление на дизелови помпи и т.н.

Извършваме ремонт на авто компютри както хардуерно, така и софтуерно. Например колата Ви е Мерцедес а ключа Ви е така наречената "рибка" и не пали или не взима ключа. Проблема понякога е в компютъра на ключалката ( EZS ) и тя се нуждае от хардуерна поправка, което не е достаъчно и тя трябва да се синхронизира софтуерно с компютъра на волана и компютъра на двигателя. Ако се налага се взима втора употреба ( EZS ) и се синхронизира към колата. Подобен е ремонта и на повечето авто компютри в един автомобил.

За по-деликатни ремонти например моторен компютър на Опел , който е залят с прозрачно желе и не винаги можем да ремонтираме, имаме контакт с водеща европейска фирма, която използва оригиналната производствена машина за този компютър, като се дава една година гаранция за ремонта. Същото се отнася и за ремонта на антиблокираща система модули ( ABS ) и въздушни дебитомери ( MAF ) като на Мерцедес А клас, където дебитомера върви заедно с компютъра на двигателя. В тази фирма ремонтират дебитомера, калибрират го , тестват го и пак дават една година гаранция. По този начин Вашия Mercedes A classe получава чисто нов дебитомер, а не втора употреба, който не е ясно колко ще изкара. Също така извършваме ремонт на електронно управление ( компютър ) на дизелова помпа ISUZU 1.7L EDU за OPEL OE NO.: 16267710, както и ремонт на компютър ( ECU ) за ISUZU 1.7L/TX2 DIESEL ECM - DELPHI DELCO ELECTRONICS SYSTEM, компютри на Siemens Simtec 70, Simtec 71, Simtec 71.1, компютри Delphi Delco HDRC Multec, компютри Delco Multec HSFI - C, компютри Bosch ME1.5.5, компютри Delco Multec HSFI 2.0-2.5, компютри Delco Z22SE, компютри Bosch M1.5.5 за двигатели на Опел. Ние имаме голям опит и с изцяло наводнени автомобили и възстановяване на техните авто компютри, които се внасят най-често от САЩ поради ниската цена. Разбира се не всеки път си заслужава да се възстановява подобна кола, защото отнема много време и средства. При нас могат да се ремонтират електронни модули, авто компютри от всички видове превозни средства , като компютри на мотопеди ( скутери ), компютри за мотори, компютри на автомобили, компютри на камиони, строителна техника, компютри на лодки, компютри или електроника за водни джетове и т.н.

Къде може да ни откриете ?

гр.Пловдив, ул. Пехчево 3, тел: 0888 623 560

Карта

Последвайте ни в социалните мрежи

facebook Google+